Bejelentésszeg
Árnyékból szőni fényt

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szatmári Gizella Emese

Szatmári Gizella Emese vagyok, születtem Edelényben, 1966. 12. 23 - án, első gyermekként. Általános iskoláimat ebben a városban végeztem, ahol sokat szerepeltem, versmondó -, prózamondó -, és ének - versenyeket nyertem. Gimnáziumi éveimet Miskolcon, a Zrínyi Ilona Gimnázium angol tagozatán töltöttem, s itt szintén sok versmondó - versenyen vettem részt. Az irodalom mindig kimagaslóan a kedvenceim közé tartozott, s töretlen lelkesedéssel hittem, hogy egyszer színésznő leszek. Erről a családom időben lebeszélt, ám a versmondás, színjátszás megmaradt hobbiként. Ha tehetem, most is verselek, énekelek, vagy írok bárhol is vagyok. 16 évesen írtam meg legelső versemet, természetesen egy szomorú szerelem hatására. S mivel annyira tetszett, jött a többi is. 
Az érettségi után a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskola történelem - népművelés szakán folytattam tanulmányaimat, de a mai napig nem bocsátom meg magamnak, hogy nem a magyart választottam. A főiskola lapjában is jelentek meg verseim, ám korán férjhez mentem, majd gyermekeim születettek. Közben teológusi diplomát szereztem, majd lelkigondozóként tanultam tovább, s a versírói karrierem így jó sok időre talonba került. Ám, aki valóban költőnek született, annak előbb vagy utóbb szembesülnie kell azzal a ténnyel, hogy akar vagy nem, de muszáj szavakba, rímekbe öntenie, amit érez, amit gondol, amit a világban lát. Így történt, hogy lassan újra írni kezdtem és a MAIT egyesület tagjaként a legújabb antológiájukban is szerepelt pár versem. Tervezem első verseskötetem kiadását, s egy honlapon, valamint facebook oldalon is jelennek meg verseim.

 

Ez a honlap folyamatos szerkesztés alatt áll, tehát, nem minden oldalon találhatsz még verseket, írásokat, de igyekszem és sokat dolgozom rajta, hogy minél előbb igazán olvasható legyen.

 

Megértésedet köszönöm szépen!

 

Kívánom, hogy írásaim érintsék meg a szívedet és szerezzenek neked sok örömet!!!

 

 

 

ÁRNYÉKBÓL SZŐNI FÉNYT

 

Árnyékból szőni fényt,és üveggyöngyöket,

összeszedegetni a fekete göröngyöket,

bezárni a csendet, és minden hangot,

fátyollal borítani a merengő  világot.

Árnyékból szőni fényt és elaludni,

egy üres szobában szépen elszunnyadni,

aludni békességben, és holdsütésben,

majd elnyugodni az Isten lágy ölében.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!